avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil UK-Romania
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil UK-Romania

Buna dimineața .. Eu sunt insarcinata iar termenul de nastere este 17.04.2024. Pot beneficia de indemnizatia de crestere copil dacă am lucrat în UK in perioadele : 01.06.2023-25.08.2023 și 11.04.2022-23.10.2022 și voi mai lucra și în România? De câte luni as avea nevoie în România pentru a avea lunile complete pentru a beneficia de indemnizatie? Mi s-a spus ca minim doua luni sa am în România dar nu știu exact de câte anume am nevoie pentru a fi cele 12 luni complete . Va mulțumesc mult
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
Madalinagrig, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate Verrronica Verrronica Buna ziua. Am inteles ca s-au modificat prevederile legate de concediul de maternitate. Momentan sunt insarcinata in doua luni si lucrez de 3 ani cu forme ... (vezi toată discuția)
Pentru acordare indemnizatie crestere copil. la calculul celor ... ByL02 ByL02 Pentru acordare indemnizatie crestere copil. La calculul celor 12 luni se ia în considerare și perioada concediului maternal(prenatal/postnatal (4 ... (vezi toată discuția)