avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua,poate poliția, jandarmeria, poliția ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua,poate poliția, jandarmeria, poliția locală să ...

Bună ziua,poate poliția, jandarmeria, poliția locală să de-a o amendă contravențională unei persoane fără a avea cartea de identitate doar spunând numele? Dacă respectivul spune un nume și o adresă care nu este a lui și primește o persoana care nu are nici o legătură cu contravenția .Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 17:05, 16 Noiembrie 2023
Persoana care primește amenda o poate contesta în instanta și poate obține anularea ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare bucuresti sofer01 sofer01 Buna ziua, acum cateva zile in jurul orei 19.30, 2 politisti de la Politia Locala imi bat in usa spunand ca am blocat pe cineva in parcare si sa merg sa mut ... (vezi toată discuția)
Comunicare adresa night11 night11 Am o problema. Sau poate mai multe. In timpul unui protest am primit o amenda din generozitatea Jandarmeriei Romane. La momentul respectiv am contestat amenda ... (vezi toată discuția)
Amenzi domiciliu expirat m_ilie m_ilie Buna ziua, a fost emisa o carte de identitate provizorie pe adresa la care eu sunt propritar de 8 ani fara sa fiu intrebat. Acum vin amenzi pe numele persoanei ... (vezi toată discuția)