avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Copil cu handicap accentuat si locuieste impreuna cu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Copil cu handicap accentuat si locuieste impreuna cu noi.

Am băiatul cu handicap accentuat si locuieste impreuna cu noi. Cei de la finanțe îmi spun ca noi părinții nu beneficiem de scutire la impozitul auto și locuință decat dacă acestea sunt pe numele baiatului. Va rog sa ma lămuriți cum este.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:42, 16 Noiembrie 2023
Au dreptate cei de la finanțe. Băiatul are drepturile lui, dar dumneavoastră care locuiți cu el nu puteți profita de drepturile altuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe locuinta bogdaner bogdaner stiu ca persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe locuinta, sau in cazul in care locuieste cu parintii, acestia sunt scutiti de la plata ... (vezi toată discuția)
Referitor la codul fiscal- scutiri la plata impozitelor bunicelu bunicelu buna ziua, sunt un pensionar, locuiesc intr-o comuna din jud. Salaj, si pana in anul 2012 inclusiv am platit impozitul la comuna pentru toate ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit cernatlarisa cernatlarisa Doresc sa știu dacă: 1. Conform Legii 193/2015 pt.modificarea Legii nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap - ... (vezi toată discuția)