avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Suportare cheltuieli reparatii din chirie
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Suportare cheltuieli reparatii din chirie

Buna ziua! Referitor la cine suporta cheltuielile mai mari in cazul apartamentelor inchiriate.Daca eu am schimbat centrala termica in prima parte a acestui an iar acum ultimele doua luni de chirie se duc pe reparatii, reabilitari hotarate de catre asociatie.eu la sf anului ma aleg cu 3 luni castig din 12, dupa care platesc impozit de 10%la anaf, adica inca o luna si doar la anaf.Cum pot scadea toate cheltuielile si sa platesc impozit doar dupa castig.Nu dupa cat iau eu chiria lunara.Ca asa e dubla impozitare, tot ce cumpar e cu tva este deja impozitat.
Ultima modificare: Joi, 16 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit pe salar + impozit din inchiriere Florin Guard Florin Guard Buna, As dori sa stiu cum se procedeaza cu impozitul in cazul in care o persoana are si salar si venituri din chirie. In caz ca exista pe undeva prin forum ... (vezi toată discuția)
Sanctiuni in cazul deterioriarii apartamentului inchiriat andreeaf2002 andreeaf2002 Buna! O intrebare pentru cunoscatori: daca nu am contract inregistrat la ANAF cu proprietara in apartamentul careia stau in chirie poate sa imi faca ceva daca ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu cimpeanr cimpeanr Buna ziua, am inchiriat un spatiu pentru a deschide un punct de lucru, am incheiat un contract de inchiriere cu proprietarul, am platit chiria in avans pe 3 ... (vezi toată discuția)