avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fluturas salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fluturas salariu

Am lucrat la o societate pina anul trecut ,as dori sa stiu daca mai pot solicita copii de pe fluturasi de salariu la aceasta societate in conditiile in care nu mi s-a emis nici unul pe perioada cit am lucrat acolo.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ninel_d , utilizator 18:05, 7 Februarie 2010
puteti cere...
1. Fluturasii nu sunt documente oficiale, care se arhiveaza.
2. Cereti, mai bine, copii dupa statele de plata.
Nu exista o obligatie legala de a vi se da fluturas, mai ales retroactiv...
Nu aveti nici un drept sa solicitati copii dupa statele de plata.
Daca nu vi s-a platit corect salariul, puteti inainta actiune in justite, iar probatoriul cade in sarcina angajatorului.
Daca ma adresez ITM cu o sesizare scrisa chiar nu primesc raspuns?ok merg in instanta dar nu este corect sa stiu caci cererea pe care o adresez instantei este formulata pe o baza reala........si chiar sa nu am acces la un act care imi apartine de drept?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime ninel_d ninel_d Buna seara.Va prezint un fluturas de salariu pt o persoana calificata salariu tarifar 720......salariu realizat 720.....spor vechime 0.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca gicubutnaru gicubutnaru La firma la care lucrez sînt angajat ca primitor-distribuitor de materiale.La prima angajare(acum 30 de ani)în această funcţie ,era obligatoriu să ai ... (vezi toată discuția)
Sporul de vechime si coeficientul de ierarhizare lulusca lulusca Daca s-a marit salariu minim pe economie incepand cu 1 iulie 2013, angajatorii care au prevazut in CCM coeficienti de ierarhizare trebuie sa mareasca salariu ... (vezi toată discuția)