avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

Buna seara.Va prezint un fluturas de salariu pt o persoana calificata salariu tarifar 720......salariu realizat 720.....spor vechime 0.As dori sa stiu daca sporul de vechime este inclus in salariu .Vechimea in munca in jur de 5 ani.
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 19:15, 30 Ianuarie 2010
Nu este inclus in salariul de baza sporul de vechime .
As am calculat si eu [600 salariul minim+1,2% coeficient calificare=720]As dori sa stiu daca pot solicita in instanta recuperare in conditiile in care nu mai lucrez la sccietatea respectiva
da! in termen de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fluturas salariu felli_d felli_d Am lucrat la o societate pina anul trecut ,as dori sa stiu daca mai pot solicita copii de pe fluturasi de salariu la aceasta societate in conditiile in care nu ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca gicubutnaru gicubutnaru La firma la care lucrez sînt angajat ca primitor-distribuitor de materiale.La prima angajare(acum 30 de ani)în această funcţie ,era obligatoriu să ai ... (vezi toată discuția)
Incadrare ContSters71676 ContSters71676 lucrez la o societate comerciala pe actiuni care este in reorganizare juridica,sunt calificata si am 29 de ani de servici.problema mea este salarul de ... (vezi toată discuția)