avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta a dat solutie definitiva de Clasare la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta a dat solutie definitiva de Clasare la Plangerea mea ...

Instanta a dat solutie definitiva de Clasare la Plangerea mea contra Parchetului. Cum pot ataca, ce perioada de timp? Nu am primit solutia ca sa vad motivarea, am primit doar înștiințarea de plată.

Vă rog să mă îndreptați către articolele de lege sau prevederile ce îmi pot folosi. Poate defecțiunea e la mine dar vreau să mă conving prin toate mijloacele, din moment ce am probe care îmi susțin partea.

Continui cu întrebări legate tot de acest caz:
Un procuror poate să clasese fără să mă audieze și fără să îmi răspundă la solicitările formulate expres în timpul cercetărilor?
Dacă poate, nu ar trebui să justifice, nu este un abuz ce a făcut?
Codul de Procedură Penală spune că trebuie să justifice.

Dacă este un abuz, ce pot face împotriva procurorului - Sesizare Inspecția Judiciară? Sau la Parchet? Și dacă Inspecția Judiciară ar sancționa procurorul, aș putea folosi rezultatul în speța de fond?

Mulțumesc!
Ultima modificare: Vineri, 17 Noiembrie 2023
miha2020, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:58, 17 Noiembrie 2023
Doar la CEDO ati mai avea posibilitatea unei analize a cazului.
Nu mai aveti cale de atac.

București 2023

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ping pong cu un dosar penal de abandon, intre instanta si parchet timp de 5 ani! desirelia75 desirelia75 in anul 2011 am depus o plangere de abandon de familie.a fost solutionata cu amenda.am contestat-o la prim procuror si apoi in instanta.in 2013 instanta imi ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Cod procedura penala - daca un martor a dat o declaratie mincinoasa, ... snipe1975 snipe1975 Cod Procedura Penala - daca un martor a dat o declaratie mincinoasa, mai pot fi luate in considerare declarariile ulterioare ale acestuia in cursaul cercetarii ... (vezi toată discuția)