avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bumă dimineața. Am găsit o persoană care să mă ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bumă dimineața. Am găsit o persoană care să mă ia în spațiu, ...

Bumă dimineața.
Am găsit o persoană care să mă ia în spațiu, undeva într-o comună lângă București, angajatul de la starea civilă a zis că, dacă, cel care mă ia în spațiu nu își plătește impozitul la cas@, nu are voie să mă ia în spațiu. Există vreo lege în acest fel?
Vă mulțumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:28, 18 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista, e un abuz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament anulare LIVIU2009 LIVIU2009 Ma numesc LIVIU sunt din BACAU si revin pe forum cu o intrebare in legatura cu un testament, problema ce am ridicato si la inceputul anului. Am un prieten de ... (vezi toată discuția)
Buna dimineața. eu am un autoturism cumparat din 2020 care este ... Danutz2208 Danutz2208 Buna dimineața. Eu am un autoturism cumparat din 2020 care este inmatriculat pe numele meu in germania iar acum vreau sa il înmatriculez in romania tot pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita debitor fara bunuri love_singh love_singh In luna decembrie 2009 am imprumutat un amic cu 4400 lei pentru 30 zile,acesta urmand sa mi-i restitue in luna ianuarie 2010. Chiar el a insistat sa mergem la ... (vezi toată discuția)