avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere individuala infiintata in martie 2023
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere individuala infiintata in martie 2023

Bună ziua. Am o intreprindere individuala înființată în martie 2023. Nu am avut nici o activitate. Întrebarea mea este, dacă trebuie sa depun declarația pe proprie răspundere? Mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:58, 18 Noiembrie 2023
În maxim 30 de zile de la infiintare trebuia sa fi depus declaratia unica cu venitul și cheltuielile estimate a le fi realizat în 2023. Apoi la începutul anului următor depuneți declaratia unica cu rezultatele efective realizate in 2023 (adica zero la incasari venituri si la cheltuieli platite treceti doar cele facute cu infiintarea, pentru ca cei de la finante nu au de unde sti ca dumneavoastra nu ati desfasurat activitate in aceasta perioada) și cu estimatul pentru 2024.
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte lunare intreprindere individuala IzabelaMaria IzabelaMaria Bună dimineața! Mi am deschis recent o intreprindere individuala, nu am angajați. Vă rog să îmi spuneți dacă îmi trebuie contabilă? Ce ... (vezi toată discuția)
Mi-am facut pfa in domeniul web cam. malina111 malina111 Mi-am facut pfa in domeniul web cam , dar nu stiu ce trebuie facut mai departe ,an inteles ca trebuie sa depun o declaratie la anaf ? si trebuie sa imi fac ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat intreprindere individuala byiutzis byiutzis Buna ziua, Vreau sa infiintez o intreprindere individuala, si doresc sa aflu ce contributii trebuie platite la stat si ce acte se depun si unde dupa ... (vezi toată discuția)