avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acord de scoatere temporara/definitiva din circuitul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acord de scoatere temporara/definitiva din circuitul agricol a terenului situat in extravilan

In cazul in care, ca proprietar persoana fizica, sunt contactata de Transgaz pentru a semna un acord de scoatere temporara/definitiva din circuitul agricol a terenului situat in extravilan, pentru a putea trage conducta generala, mai trebuie sa semnez si un contract in care sa se specifice exact perioada in care le dau acordul de a sapa si ingropa conducta?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Traversare conducta transgaz danu2566 danu2566 Bună, sunt proprietarul unui teren extravilan în zona Timișoara, de curând am fost notificat de către Transgaz că peste terenul meu urmează să treacă ... (vezi toată discuția)
Despagubiri/chirie pt conducta transgaz pe terenul meu sorin888 sorin888 Buna ziua, am un teren cumparat de mai multi ani. La vremea aceea, era extravilan agricol. Acum primaria l-a trecut in intravilan, am cerut certificat de ... (vezi toată discuția)
Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)