avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parasirea locului accidentului/vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parasirea locului accidentului/vatamare corporala

Buna ziua! In urma cu 9 luni mi sa deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa ,parasirea locului accidentului(lucru de care nu sunt raspunzator)intrebarea mea e urmatoarea:Au trecut cele 90 de zile,plangere penala inpotriva mea nu exista,acte medicale nu exista…..se poate cerceta acest dosar pentru parasirea locului accidentului si sa fiu tras la raspundere fara plangere?Adica sa fiu trimis in judecata,sau orice sanctiune,nu ar trebuii sa se claseze dosarul in lipsa plangerii daca nu a fost introdusa in 90 de zile?…Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Noiembrie 2023
JohnWallker, utilizator
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 19:40, 19 Noiembrie 2023
Părăsirea locului accidentului este o infracțiune pentru care nu este necesara plângerea penala prealabila, poate fi cercetata.
Pt loviri probabil se va da clasare pentru lipsa plângerii, dar părăsirea locului accidentului poate fi cercetata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am și eu o întrebare. am avut un accident rutier ... albert2001 albert2001 Bună seara, am și eu o întrebare. Am avut un accident rutier cu victimă, povestea e mai lunga dar o sa fac un rezumat. Am făcut un accident cu o femeie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, dosar penal alexandra2726 alexandra2726 Buna, fratele meu acum 3luni de zile a avut un accident rutier.Conducea si era in masina cu fosta lui sotie,se certau iar aceasta a inceput sa-l loveasca si ... (vezi toată discuția)
Buna ziuat! de 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala ... JohnWalker JohnWalker Buna ziuat! De 7 luni am deschis un dosar penal pt vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului , lucru total neadevarat deoarece acel ... (vezi toată discuția)