avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, sunt într-o situație extrem de dificila ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, sunt într-o situație extrem de dificila și am ...

Bună ziua, sunt într-o situație extrem de dificila și am nevoie de ajutorul dvs..Sunt în proces de 3 ani cu autoritățile din Pitești pe motivul ca am căzut cu mașina intr un canal, Avocatul meu nu a solicitat dobânda legala și inflația și nici nu vrea sa o solicite. Dacă cineva poate sa ma ajute cu un model de solicitare către judcator în care sa solicit eu dobânda legala și inflația Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:18, 19 Noiembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu vrea avocatul sa o solicite pentru ca nu mai poate legal sa o faca si nici dvs.

Daca nu ati solicitat in actiunea initiala, modificarea/completarea actiunii poate fi facuta pana cel mai tarziu la prima zi de infatisare.

Cum spuneti ca procesul deja dureaza de 3 ani, o astfel de cerere va fi respinsa ca tardiv formulata. Veti avea insa creanta actualizata de catre executor daca ajungeti acolo. Insa dobanda legala nu mai puteti solicita acum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de creanta actualizat cu ind de inflatie sau la valoarea de piata a imob? stancescua stancescua Am cerut intr-un proces de partaj coachizit in cote 1/2 fiecare, drept de creanta in valoare de 1/2 din valoarea de circulatie a imobilului. Adica eu am pus ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa fac plangere la cedo? eugen82 eugen82 As dori opinii daca este acum sau nu momentul pt. plangere la CEDO: [b]Situatia de fapt [/b]pe care pt. o corecta apreciere o expun pe larg: Sint reclamant ... (vezi toată discuția)
Partaj voinea75 voinea75 Sunt in actiune de partaj cu fostul sot pt un imobil. Am solicitat un drept de creanta (motivul fiind imbogatirea fara justa cauza) actualizat la valoarea de ... (vezi toată discuția)