avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua !! Sunt pensionat cu gradu 2 de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua !! Sunt pensionat cu gradu 2 de invaliditate din anul ...

Bună ziua !! Sunt pensionat cu gradu 2 de invaliditate din anul 2004 anul acesta în august mi-a dat gradu 1 de invaliditate și am primit acasă decizia privind recalcularea pensiei de invaliditate (cod pensie N21) eu am 6 ani si 11 luni de cotizat și totalul de puncte este 519650 și punctajul mediu anual este 0.14847 Si pensie de asigurari sociale 266 lei .Asa scrie pe decizia care am primito...vreau să știu ce pensie voi primi ?? Până acum am luat 1129 pensie multumesc o zi bună!!
Ultima modificare: Duminică, 19 Noiembrie 2023
Oprea Scarlat, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 15:44, 19 Noiembrie 2023
De acum veți primi în mână 1125 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru pensie cornel10 cornel10 am 61 ani , sant an pensie de boala gradu 2 din 2000 . am 19 ani si 8 luni lucrat an grupa 2 de munca. 11 ani grupa 3 de munca . pe decizie scrie . cotizat ... (vezi toată discuția)
Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept ... alexser24 alexser24 Pe certificatul de invaliditate am gradul 3, medie, cu drept de munca/patru ore. Am depus dosarul la casa de pensii Bucuresti. Voi lua 1125 ron(caz boala) ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! recent am fost pensionat de invaliditate. am primit ... MeszarosM MeszarosM Buna ziua! Recent am fost pensionat de invaliditate. Am primit prima indemnizatie pe doua luni dar nu scrie niciunde cat e pensia lunara ? De unde pot sa aflu ... (vezi toată discuția)