avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Achizite de bunuri din China
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Achizite de bunuri din China

Buna ziua,
Achizite de bunuri din China : facturi octombrie 2023, a ajuns in tara in Noiembrie bunurile pentru o factura, am platit taxe vamale si tva. Declar facturile in 390 ? in luna noiembrie pentru octombrie ? mai am si alte obligatii? va multumesc frumos
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: bonedo_95 , utilizator 12:24, 27 Noiembrie 2023
Nu se declara in 390 fiind importuri , Daca sunteti platitor de TVA , acel TVA platit in vama il puteti deduce pe decontul de TVA ( 300). Alte obligatii nu sunt.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontul de tva bebitza2003 bebitza2003 Buna ziua!!!! Am o mare rugaminte la dumneavoastra...daca ma puteti ajuta bineinteles.. Firma este platitoare de TVA. Ce inregistrari contabile se fac pentru ... (vezi toată discuția)
Intracomunitar sau nu? lucianrom lucianrom Buna ziua, Am urmatoarea problema: O firma din ro platitoare de tva face un import din china in austria. Firma din ro primeste ca documente dvi de pe ... (vezi toată discuția)
Tva non ue SfetcuArabela SfetcuArabela Buna seara, Am o factura de achizitii din Turcia. Puteti sa imi spuneti va rog frumos in ce rubrica trebuie sa inregistrez TVA aferent in Jurnalul de ... (vezi toată discuția)