avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Daca urmeaza sa avem un agajat part-time in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Daca urmeaza sa avem un agajat part-time in functia ...

Buna ziua!
Daca urmeaza sa avem un agajat part-time in functia de responsabil tehnic cu executia, trebuie sa mentionez si programul de lucru? Intreb, pentru ca el va fi prezent doar la receptii intermediare, sedinte de lucru, etc..... Pot sa scriu doar program inegal? Multumesc! Astept cu interes raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 20 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 105 C.mun.
(1) Contractul individual de muncă cu timp parţial cuprinde, în afara elementelor prevăzute la art. 17 alin. (2), următoarele:
a) durata muncii şi repartizarea programului de lucru;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de lucru part-time si inegal suciu_diana suciu_diana Buna seara, in contractul de munca trebuie sau nu specificat care este orarul de lucru part-time, respectiv cel inegal? La cel inegal cum se specifica, ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi spuneti daca in cntractul de munca parte time trebuie ... roman viorica roman viorica Va rog sa-mi spuneti daca in cntractul de munca parte time trebuie specificat intrevalul orar in care angajatul se prezinta la munca, si in ce lege este ... (vezi toată discuția)
Cum fac contractul de munca si inregistrarea in revisal ocristina ocristina Suntem cabinet medical si avem program de la 9 la 21 si avem la receptie 2 fete care au part-time de 6 ore/zi de luni pana vineri, acum au vorbit intre ele si ... (vezi toată discuția)