avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Despre Teava comuna de gaz a blocului . Am fost ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Despre Teava comuna de gaz a blocului . Am fost anuntat scris ...

Despre Teava comuna de gaz a blocului .

Am fost anuntat scris , de catre furnizor , ca teava comuna de gaz a blocului nu este verificata si are intirziere la scadenta de 1.2 ani.
Mie mi se pare ca problema este a asociatiei ; am anuntat la administrator dar mi s-a spus ca deoarece nu a fost anuntata scris asociatia , inseamna ca eu nu am inteles bine .
Cum se poate rezolva problema ?
Ultima modificare: Luni, 20 Noiembrie 2023
laura1016, utilizator
Cel mai recent răspuns: laura1016 , utilizator 19:22, 23 Noiembrie 2023
Furnizorul de gaze nu mai trimite demult instiintari pt revizii sau verificari. E obligatia Asociatiei conform contractului sa faca verificarile la timp . E adevarat ca aproape toti ne facem ca ploua chiar daca stim ca a sosit termenul , dar spunem ca am uitat . Ce-ar fi sa ne instiinteze politia sa facem ITP - ul sau asigurarea masinii ?
rain4est,
Exact asa este,dar:
Banuiala mea este ca nu furnizorul a facut acea notificare, ci o firma de prestari servicii de verificare tehnica periodica a instalatiilor si consumatorilor de gaZe naturale. Aceste firme sunt autorizate ANRE, de unde aceste firme culeg si informatii despre proprietari si instalatii care au ajuns la termenul de verificare. Este posibil o greseala din partea celor care au completat informarea sau poate ca "baietii", merg la plesneala, de aceea, atat eu cat si dl. moderator am sfatuit autoarea topicului sa-si vada de treaba, ca nu dansa este titulara de contract de furnizare, ci as. prop.
Daca a anuntat as. prop. este f. bine.
Notificarea am primit-o de la furnizor si este corecta ca termen . Pentru persoana mea , nu inteleg insa de ce ma atentioneaza de teava comuna .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare instalatie de gaze la un bloc giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In luna martie in blocul in care locuiesc, a avut loc o scurgere de gaze de la conducta principala de alimentare a blocului. Vecinii au anuntat ... (vezi toată discuția)
Verificare teava gaz toderita toderita Buna ziua, blocul in care locuiesc 68 de apartamente au centrala iar 19 nu au.Cei de la distrigaz au anuntat ca vin sa faca revizia pentru cele 19 apartamente ... (vezi toată discuția)
Contor gaze apartament + instalatia de gaze casa scarii elapopy elapopy Buna ziu, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cum se face verificarea contuarelor de gaze ale fiecarui apartament cat si a conductelor de gaze de pe casa ... (vezi toată discuția)