avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Va salut cu mult respect. Sotia mea are varsta de 59 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Va salut cu mult respect. Sotia mea are varsta de 59 de ani are ...

Va salut cu mult respect.
Sotia mea are varsta de 59 de ani are o vechime in munca de cca 25 de ani, si as dorii sa stiu daca ar putea iesii la pensie, anticipata sau anticipata partial sau alta categorie de pensie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:02, 20 Noiembrie 2023
Care este data de nastere a sotiei?
Doar la limita de varsta prevazuta in anexa 5 in functie de luna si anul nasterii.
Mai are de asteptat aproximativ 3 ani.
25.09.1964
25/05/2027

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partiala anna_ema anna_ema b.seara v-as ruga sa ma lamuriti si pe mine:daca am 51 de ani si26 de ani vechime in munca,pot iesi la pensie anticipata?in ce conditii pot obtine pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata_1955 gana gana o persoana nascuta in [b]1955[/b] cu 31 de ani vechime mai poate beneficia de pensie anticipata? sau ies la pensie anticipata doar persoanele nascuta pana in ... (vezi toată discuția)
Pensionare mitrofanfelicia18@gmail.co. mitrofanfelicia18@gmail.co. Soțul meu împlinește in iulie 58 de ani, lucreaza din 1983 la o întreprindere de stat care în 2006 a fost cumpărată de o firma de produse sanitare din ... (vezi toată discuția)