avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare mame cu 3 copii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare mame cu 3 copii

Bună seara! In noua lege a pensiilor este stipulat că mamele care au născut de la 3 copii in sus se pot pensiona mai devreme dacă au stagiul minim de cotizare de 15 ani sau stagiul complet de cotizare?
Cel mai recent răspuns: amavrancea , utilizator 14:44, 21 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este vorba de stagiu complet de cotizare contributiv . Si nu e vorba de femeile care au nascut si crescut pana la 16 ani minim 3 copii , ci de toate femeile cu copii , chiar si cu un singur copil .
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa ... Em77 Em77 Ce stagiu de cotizare trebuie , pentru femeile cu copii, ca sa poată ieși mai devreme la pensie? (vezi toată discuția)
Se acorda o reducere la vârsta de pensionare pt femeile care ... sammy44 sammy44 Se acorda o reducere la vârsta de pensionare pt femeile care au născut . Eu am 24 ani și 3 luni vechime , beneficiez de cele 6 luni de reducere? Sunt ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am 54ani, sunt femeie,am cotizat 15 ani, am născut ... Nicoleta Burtumac Nicoleta Burtumac Bună ziua! Am 54ani,sunt femeie,am cotizat 15ani, am născut și crescut 5copii. Vă rog ,la ce vârstă pot ieși la pensie,mai este în vigoare legea,în ... (vezi toată discuția)