Amenda uk! Sotul meu a primit o amenda de 12.000 lire in uk, deoarece 2 imigranti s-au ascuns in marfa transportata. La societate a venit o amenda de 10.000 lire pe care angajatorul a platit-o deoarece nu mai puteau intra camioanele in uk; angajatorul sustine ca a platit si amenda sotului pentru ca a fost obilgat deoarece cei din uk au verificat si au aflat ca sotul meu este inca salariatul lor (desi acest lucru nu este posibil deoarece nu exista acord cu Marea Britanie). angajatorul doreste sa si recupereze amenda de 12.000 lire a sotului meu! va rog sa imi spuneti daca era obligat sa o plateasca si daca este indreptatit sa o ceara atata timp cat sotul meu nu i-a cerut acest lucru!
Amenda venita pe societate era indreptatit sa o plateasca si sa o recupereze, dar amenda venita pentru persoana fizica nu are niciun temei legal sa o plateasca pentru mine!
Recuperare creante
Comsalg
Buna ziua,
Un furnizor din Anglia, nu a mai livrat conform facturilor proforme platite de catre mine marfa in valoare de 10000 lire.
Am trimis notificari ... (vezi toată discuția)
Somatie banca
AlexandruSandu
Buna ziua,
Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)