avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Amenda uk! Sotul meu a primit o amenda de 12.000 lire ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Amenda uk! Sotul meu a primit o amenda de 12.000 lire in uk, ...

Amenda uk! Sotul meu a primit o amenda de 12.000 lire in uk, deoarece 2 imigranti s-au ascuns in marfa transportata. La societate a venit o amenda de 10.000 lire pe care angajatorul a platit-o deoarece nu mai puteau intra camioanele in uk; angajatorul sustine ca a platit si amenda sotului pentru ca a fost obilgat deoarece cei din uk au verificat si au aflat ca sotul meu este inca salariatul lor (desi acest lucru nu este posibil deoarece nu exista acord cu Marea Britanie). angajatorul doreste sa si recupereze amenda de 12.000 lire a sotului meu! va rog sa imi spuneti daca era obligat sa o plateasca si daca este indreptatit sa o ceara atata timp cat sotul meu nu i-a cerut acest lucru!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:23, 21 Noiembrie 2023
Da, era obligat sa o plateasca si apoi sa-si recupeze plata de la cel vinovat.
Amenda venita pe societate era indreptatit sa o plateasca si sa o recupereze, dar amenda venita pentru persoana fizica nu are niciun temei legal sa o plateasca pentru mine!
probabil dintr-o eroare a platit si suma de 2000 ..in acest caz, va trebuie sa si-o recupereze printr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creante Comsalg Comsalg Buna ziua, Un furnizor din Anglia, nu a mai livrat conform facturilor proforme platite de catre mine marfa in valoare de 10000 lire. Am trimis notificari ... (vezi toată discuția)
Somatie banca AlexandruSandu AlexandruSandu Buna ziua, Cativa ani in urma am fost plecat in Marea Britanie pentru a munci. Salariul il primeam pe card. La plecare am scos toti banii de pe card si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost prins baut ... Jules86 Jules86 Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, fratele meu a fost prins baut la volanul unei masini fara asigurare. Mentionez ca asta s-a intamplat in Uk. A fost arestat, ... (vezi toată discuția)