avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 330 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... inscrierea sultei in cf ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

inscrierea sultei in cf

inscrierea sultei in cf
Buna seara,
In urma unui proces de partaj si a hotararii definitive fosta sotie este obligata la plata unei sulte in favoarea mea.
Care este procedura de inscriere a sultei pe imobilul detinut de fosta sotie ? (daca nu doreste sa-si intabuleze dreptul de proprietate pe imobilul atribuit in vederea inscrierii si a sultei . cum se procedeaza ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 21:34, 22 Noiembrie 2023
Mergeți dvs cu sentința la ocpi sa se facă mențiune. În funcție de instanta, aceste sentințe se trimit și de instanta din oficiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabularea din oficiu,de catre registratorul ocpi,a unei ipoteci legale cu titlul de sulta,asupra terenului adjudecat de mine in urma udei licitatii publice freedriver freedriver in 2010-2012 a avut loc executarea silita a unui domn care imi datora o suma de bani.Aceasta actiune a avut loc in urma unui partaj fortat,intre ce doi ... (vezi toată discuția)
Vinderea unui imobil atribuit sammy44 sammy44 Buna ziua. Daca mi se atribuie un imobil care face obiectul unui partaj si pt care sunt coproprietar cu fostul sot , pot sa-l vand singura fara acordul lui? ... (vezi toată discuția)
Partaj - schimbare drept de proprietate adina.vladau adina.vladau Buna ziua, Comunitate! În urma partajului cu fostul sot, apartamentul care acum este pe numele ambilor va trece în proprietatea mea. La DITL știu ce ... (vezi toată discuția)