avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara,am o problema cu o construcție etaj, în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara,am o problema cu o construcție etaj, în spatele ...

Bună seara,am o problema cu o construcție etaj, în spatele casei mele care e pe răzor.Mentionez ca nu știu exact distanta la care s-a construit,dar acoperișul casei respective are panta spre casa mea, iar dacă eu as vrea sa fac etaj nu pot deoarece acoperișul vine deasupra casei mele.Problema am tot sesizat-o l Inspectoratul de construcții Prahova care paseaza totul pe Primăria Ploiesti,aceștia dând dreptul proprietarilor care au ace casa construita de 3 ani,dandu-le acestora drept de a aduce acte ptr noua construcție ptr care de fapt nu exista acte.Unde ma pot adresa pentru a afla care este de fapt treaba primăriei,cum este posibil sa dai de 3 ani dreptul de a sta fără acte,fără a obliga sa-si mute acoperișul,eu fiind nevoita s suport pereții îngropați și fistrusi de egrasie ,pe acoperiș duduie tobele când ploua nefiind burlane,etc.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele casei ... PANITA ROXANA PANITA ROXANA Bună ziua, de vreo 4 ani a apărut o casa în spatele casei mele cu etaj care are panta exact deasupra casei mele. Nu are burlane și cum pana acum nu a nins ... (vezi toată discuția)
Construcție casa PANITA ROXANA PANITA ROXANA În spatele casei mele la 50 cm de zidul meu care este de fapt limita proprietatiiintre noi s-a făcut o casa cu etaj a carei streasina ajunge pe casa mea iar ... (vezi toată discuția)
Vecin cu constructie zgomotoasa catalina_mmc catalina_mmc Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Parintii mei locuiesc la bloc la etajul 1. Blocul are 6 etaje. Cel de la etajul 6 imediat dupa revolutie in ... (vezi toată discuția)