Buna ziua, in blocul unde locuiesc, s-a hotarat in AG montarea de camere de supraveghere. Totusi nu s-a vorbit in AG despre locul de amplasament al acestora iar administratia le-a montat in zone de tranzit cum ar fi intre etaje. La intrebarea ce utilitate au aceste camere mi s-a raspuns ca asa a fost recomandat de firma executanta. Am inteles in urma unor discutii ca ar fi ceva norma europeana care impune acceptul expres al celor care tranziteaza aceste zone pentru amplasarea camerelor in zonele de tranzit. Stice cineva ceva despre acest subiect?
trebuia sa discutati punctual cate camere si unde vor fi amplasate......daca ati dat mana libera votand "instalare sistem de supraveghere" nu prea mai aveti ce face......ori cu ele ori fara ele, banii sunt cheltuiti
legat de directiva, zona de tranzit inseamna toata casa scarii si paliere.....va asteptati musafirii la intrarea in bloc cu hartii de semnat ca sa aveti acceptul lor?cand ati votat pt instalare nu v-ati dat implicit si acceptul pt filmat?
Camera supraveghere
taobao
salut comunitate !
Detin o camera de supraveghere montata pe palierul etajului meu cu supraveghere asupra usii mele de la apartament , montata de cel putin ... (vezi toată discuția)