avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, in blocul unde locuiesc, s-a hotarat in AG ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, in blocul unde locuiesc, s-a hotarat in AG montarea ...

Buna ziua, in blocul unde locuiesc, s-a hotarat in AG montarea de camere de supraveghere. Totusi nu s-a vorbit in AG despre locul de amplasament al acestora iar administratia le-a montat in zone de tranzit cum ar fi intre etaje. La intrebarea ce utilitate au aceste camere mi s-a raspuns ca asa a fost recomandat de firma executanta. Am inteles in urma unor discutii ca ar fi ceva norma europeana care impune acceptul expres al celor care tranziteaza aceste zone pentru amplasarea camerelor in zonele de tranzit. Stice cineva ceva despre acest subiect?
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 06:52, 23 Noiembrie 2023
trebuia sa discutati punctual cate camere si unde vor fi amplasate......daca ati dat mana libera votand "instalare sistem de supraveghere" nu prea mai aveti ce face......ori cu ele ori fara ele, banii sunt cheltuiti

legat de directiva, zona de tranzit inseamna toata casa scarii si paliere.....va asteptati musafirii la intrarea in bloc cu hartii de semnat ca sa aveti acceptul lor?cand ati votat pt instalare nu v-ati dat implicit si acceptul pt filmat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montare camere video intr o scara de bloc grg_zzz grg_zzz Buna ziua! O asociatie de proprietari cu o scara de bloc cu 31 de apartamente. S a intocmit un proces verbal in care fiecare locatar trebuia sa si dea acordul ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere - legal fara acord? cristiana_h cristiana_h Redau o situatie din sectorul 3, intr-un cartier adiacent marilor bulevarde.... zona intre blocuri. Locatar la etajul 10, ultimul nivel deci... S-a trezit cu ... (vezi toată discuția)
Camera supraveghere taobao taobao salut comunitate ! Detin o camera de supraveghere montata pe palierul etajului meu cu supraveghere asupra usii mele de la apartament , montata de cel putin ... (vezi toată discuția)