avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Sunt absolvent de drept cu diploma si ma pot ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Sunt absolvent de drept cu diploma si ma pot reprezenta singur ...

Sunt absolvent de drept cu diploma si ma pot reprezenta singur in instanta. Pot solicita si se pot acorda cheltuieli de judecata deoarece toata documentatia juridica a fost intocmita si redactata de mine timp de 5 ani,inclusiv reprezentarea in instanta??Solicit parerea unui avocat
MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: comanescudumitru2014@gmail.com , utilizator 12:24, 22 Noiembrie 2023
Nu.puteti solicita cheltuieli de judecata asa cum nici noi ca av nu putem solicita cheltuieli în cazul în care suntem parte într un proces și ne , reprezentam"singuri .Dovada cheltuielilor se face cu factura fiscala chitanță ,virament bancar și presupune tocmai acoperirea unei sume care a fost scoasa de la chimir și platita.Nu uitați de proverbul din filmele cu av americani, ,,cel care se reprezinta singur are angajat un av slab"..Faptul ca sunteți absolvent de drept nu prea e relevant dacă nu lucrați în domeniu asa cum și av care lucrează în anumite ramuri de drept și au experienta 0 în alte ramuri de drept se feresc sa facă experiente pe clienți.,nepreluand cauze în care nu sunt specializați. Oricum succes.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce inseamna termenul "apel" ? turkn turkn Am dat in judecata o persoana careia i-am imprumutat niste bani si nu mi i-a restituit. Judecatorul mi-a respins actiunea.Cu apel. Ce inseamna asta,care e ... (vezi toată discuția)
Urmeaza sa chem in judecata (contencios administrativ) primaria, ... snipe1975 snipe1975 Urmeaza sa chem in judecata (contencios administrativ) primaria, pentru suspendarea abuziva (neintemeiata) a unui HCL emis de Consiliul Local din mandatul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara. de 3 ani am divortat la notar si acolo s.a ... DMihaelaD DMihaelaD Pensie alimentara. De 3 ani am divortat la notar si acolo s.a hotarat si pensia alimentara pentru cei doi copii.Intre timp am depus actele la judecătorie ... (vezi toată discuția)