avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Este legal,ca un avocat sa ceara din nou onorariu în ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Este legal,ca un avocat sa ceara din nou onorariu în cadrul ...

Este legal,ca un avocat sa ceara din nou onorariu în cadrul unui proces,invocând schimbarea judecătorului?
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:05, 22 Noiembrie 2023
Buna ziua, pentru acest motiv, nu dar trebuie sa cititi clauzele contractuale.
Bună ziua!
Este posibil că onorariul anterior sa fi acoperit o anumită perioadă de timp, și, daca aceasta perioada a expirat, acesta este motivul pentru care avocatul să va fi cerut din nou o sumă de bani.
De asemenea, când se schimbă judecătorul, probatoriile se readministreaza, de principiu, adică se administrează din nou și, din nou, aceasta chestiune nu ii este imputabilă avocatului, care nu avea de unde să știe de la început acest lucru ....el trebuie să facă practic de 2 ori același lucru, deși nu este corect cu aceeași bani/onorariu, vina neaparținandu-i.
Trebuie sa vă gândiți și omenește, de bun simt, nu chiar în litera contractului, acolo nu se pot prevedea chiar toate situațiile.....
Ultima modificare: Miercuri, 22 Noiembrie 2023
Madalina Mihaela I. Moceanu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu avocat Fghjkkk Fghjkkk Buna seara! As dori sa stiu daca este normal ca avocatul care ma reprezinta sa imi solicite un nou onorariu pt a ma reprezenta in urma unui apel in cazul in ... (vezi toată discuția)
Dosar penal gaborul gaborul Cat poate sa dureze un dosar pentru tentativa de furt??Si daca imi puteti spune cat ma costa sa imi pun un avocat intr-un caz de tentativa de furt??Va multumesc (vezi toată discuția)
Proces castigat merllin merllin buna am castigat un proces cu o societate de sigurari in urma unui accident,acum ma astept ca asigurarea sa faca recurs pe care sper sa il castig,dar nu asta ... (vezi toată discuția)