avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dreptul muncii. Buna ziua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dreptul muncii. Buna ziua in cazul codului caen 49 aflat în baza unui contract ...

Buna ziua in cazul codului caen 49 aflat în baza unui contract individual de munca (2 ore)și a unui contract de închiriere in care mașina are probleme specificate în contract in condițiile in care proprietarul cere mașina cu precizarea că dorește să facă unele ajustări mașinii (reparație)dar mă minte și își desfășoară activitatea de prestări servicii mașină nefiind în service in care ulterior produce un accident auto neavând posibilitatea de a îmi oferi mașină la schimb pe durata reparației și afectând astfel activitatea mea de munca prin stopare injustă și înlesnirea desfășurării muncii.
As dori sa știu ce obligații îi revin angajatorului în astfel de condiții în care am fost mințit ,mi sa luat mașina ,nu îmi pot desfășura activitatea ,am platit săptămânal pentru cartea de munca și chiria mașinii plus comisioane .
Nu am fost notificat cu absolut nimic în scris cu privire la aceste situații.
Angajatorul mă îndeamnă sa încheiem activitatea cu toate că eu nu am depus nici o cerere de preaviz,concediu sau demisie .
Îmi poate închide contractul individual de munca în astfel de condiții?
Treabă pentru mine este simpla:daca mașină se afla la mine și se învârtea roata veneau și banii pentru chirie,comision și carte de munca dar daca mașină a luat-o el și a făcut activități independente pe carburantul meu și timpul meu in care trebuia să muncesc urmând să facă pocinogul de ce sa îmi invoci mie situația de a îmi închide contractul de munca injust?
Vreau sa va întreb dacă îmi va fi afectată activitatea în acest sens în condițiile în care eu am rămas fără bani și el mi-a blocat activitatea de lucru.

Alte discuții în legătură

Ce se întâmplă cu un contract de munca încheiat daca obiectul ... omkkap omkkap Ce se întâmplă cu un contract de munca încheiat daca obiectul muncii nu poate fi desfășurat din cauza angajatorului?Cine se ocupa de problemele create ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere al copilului typu84 typu84 In cazul in care o persoana se afla in concediu de crestere al copilului are voie prin lege sa mai aiba vreun alt tip de venit decat cel de la stat? (contract ... (vezi toată discuția)
Constrangerea unei firme de a demisiona pentru a deveni colaborator pe srl sau subcontractor comisionar mario1973 mario1973 sunt angajat al unei firme private cu domeniul de servicii de curierat rapid si constrans de a demisiona sau in caz contrar de a fi disponibilizat daca nu i-mi ... (vezi toată discuția)