avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce se întâmplă cu un contract de munca încheiat ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce se întâmplă cu un contract de munca încheiat daca obiectul ...

Ce se întâmplă cu un contract de munca încheiat daca obiectul muncii nu poate fi desfășurat din cauza angajatorului?Cine se ocupa de problemele create angajatului?
Cel mai recent răspuns: omkkap , utilizator 14:43, 28 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate detaliati mai mult .
Am închiriat un vehicul in baza unui contract de închiriere și avans,am contract de munca part time angajatorul oprind săptămânal dările către cartea de munca ,am lucrat 8luni la acest angajator.
Pe la finalul anului mi-a spus că vrea să ia mașina sa o bage in reparație că trebuie să facă unele ajustări la ea .
Acesta desfășura aceiași activitate că și mine insa pe autoturismul lui personal care se afla in service pentru că o stricase.
Ma mințit că ar repara mașina mea de lucru și a început să își desfășoare activitatea pe ea ,eu rămânând fără mașină și fără să îmi pot desfășura activitatea.
Ulterior acesta a făcut accident cu mașina având avarii destul de grave și mașina nu mai putea fi folosită .
Apoi a început să îmi spună sa îmi dau demisia că nu mai putem colabora împreună .
Nu am acceptat pentru că nu mi sa înapoiat avansul dat la început și nici remunerația pentru timpul meu pierdut din cauza lui aiurea că a mințit .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii. buna ziua in cazul codului caen 49 aflat în baza unui contract ... omkkap omkkap Buna ziua in cazul codului caen 49 aflat în baza unui contract individual de munca (2 ore)și a unui contract de închiriere in care mașina are probleme ... (vezi toată discuția)
Salutare domnilor și doamnelor. as dori sa va expun următorul ... omkkap omkkap Salutare domnilor și doamnelor. As dori sa va expun următorul aspect:Lucrez cu 2 joburi ambele legal cu contract individual de munca . 1 job de 12 ore cu ... (vezi toată discuția)
Administrator srl platitor de impozit pe venit, poate lucra fara contract de munca? Bogo4us Bogo4us Buna ziua, Detin un SRL in asociere cu sotia si dupa 8 luni in care sotia a fost si Administrator si angajat, am preluat eu functia de administrator, iar ... (vezi toată discuția)