avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si eu o situatie ,va rog daca ma puteti ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si eu o situatie ,va rog daca ma puteti ajuta ..am ...

Buna ziua!
Am si eu o situatie ,va rog daca ma puteti ajuta ..am pamantul dat in arenda si pe 15 noiembrie a expirat termenul in care trebuia sa se faca plata in bani
Mentionez ca contractul a fost facut pe 10 ani ...
Cum imi pot recupera bani ,si sa reziliez contractul cu ei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:53, 22 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, pentru recuperarea arendei scadente, transmiteti o notificare de punere in intarziere arendatorului iar daca nu se conformeaza, trebuie sa il chemati in judecata. Pentru reziliere inainte de termen, trebuie sa cititi clauzele contractuale pentru a vedea in ce conditii puteti rezilia si daca aveti sanctiuni pentru aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de arenda frasin frasin Am un contract de arenda, eu fiind arendatorul. Arendasul nu si-a indeplinit obligatiile din contract (nu a dat toata cantitatea de cereale prevazuta si nici ... (vezi toată discuția)
Arendasul nu plateste arenda gabi246 gabi246 Buna ziua, Doresc si eu, daca se poate, cateva sfaturi in urmatoarea situatie: cu trei ani in urma am arendat unei firme cateva hectare de pamant. Acest lucru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract arenda robertnnn robertnnn Buna ziua, Am un teren care este dat, cu contract pe 10 ani, in arenda la o asociatie agricola. Contractul expira in 2018 iar eu am nevoie a-mi lua pamantul ... (vezi toată discuția)