avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general fise fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

fise fiscale

lucrez cu programul SAGA si nu stiu daca trebuie sa introduc datele cu venitul si impozitul retinut lunar ptr. fiecare angajat si apoi sa apas casuta "fise fiscale" sau programul trebuie sa la preia direct.Lucrez de curand cu SAGA si nu stiu prea bine.Daca ma poate ajuta cineva i-as fi foarte indatorata .Si inca ceva : pe 29.01.2010 am incercat sa listez STATUL de salarii pe luna ianuarie 2010 dar la ore lucrate mi-a aparut 248 de ore .O fi din cauza ca nu se terminase luna ? Multumesc pt ajutor!:)
Cel mai recent răspuns: pppp1000 , utilizator 18:23, 9 Februarie 2010
Buna ziua,
avei optiunea de actualizare fise fiscale 2009, si le dati doar tiparire. Sa aveti in schimb, introduse datele personale, data angajarii si lichidarii introduse corect.
Va arata 248 ore? Sunati la dansii si va faceti actualizarea. Fie treuie sa platiti , fie, intarti direct pe site-ul lor si va descarcati ultima varianta. In caz contrar, nu veti putea introduce salariile pe ianuarie 2010.
Multumesc mult !Asta am facut intre timp.
buna seara
am un angajat care in anul 2009 i s-au platit despagubiri civile pentru perioada nelucrata 2008 si 2007(a fost reincadrat ca urmare a unei decizii judecatoresti)
Trebuie sa-i fac rectificativa sau sa declar deducerile , veniturile si impozitul pe ff 1 in 2009 in luna in respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie revisal gabrieladina gabrieladina In situatia unui angajat cu timp partial, timpul de munca a fost initial de 2 ore/saptamana, dupa 2 luni prin act aditional timpul de munca a fost modificat la ... (vezi toată discuția)
Rectificare fisa fiscala adita74 adita74 Va rog daca puteti sa imi dati un sfat. Daca s-a omis introducerea unei deduceri pentru copil pentru calculul salariului unui angajat, cum se poate rezolva ... (vezi toată discuția)
Spor salarial castigat in instanta pentru luna decembrie 2009 marian.b marian.b 2) La data de 11.12.2008, am introdus o acţiune în instanţă, pe rolul Tribunalului Tulcea, prin care a cerut: „OBLIGAREA PÂRÂŢILOR, ... (vezi toată discuția)