avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort

Buna ziua,am un magazin si as vrea sa vând artificii ptr tort,din astea simple. Ce autorizații îmi trebuie SI de unde?
Mulțumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:51, 23 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin cu diverse dmhyou dmhyou intreb ptr parinti: as vrea sa deschid 'ceva' un magazin in care sa vand haine, papuci....... mama casnica si tata angajat are certificat de handicap ... (vezi toată discuția)
Forme legale pentru comert Razvan961 Razvan961 Vă salut! Doresc sa cumpar obiecte din afara UE pe care apoi sa le vand, eventual prin intermediul internetului și al vrea să știu care este cea mai ... (vezi toată discuția)
Autorizații și avize ptr magazin produse cosmetice francisca_maria francisca_maria Buna ziua. Urmeaza sa deschid un magazin de produse cosmetice, intr-un spatiu cu alta destinație, la parterul unui bloc. Spațiul este format din 2 ... (vezi toată discuția)