avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare teren.Am o suprafata de teren pe care o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare teren.Am o suprafata de teren pe care o folosesc de ...

Intabulare teren.Am o suprafata de teren pe care o folosesc de 30 de ani.Acum as vrea sa o intabulez.Terenul format din patru parcele nu corespunde cu fisa de punere in posesie eliberata de primărie.Ca suprafata totala sunt egale,difera pe parcele.Ce am de facut să intabulez suprafata asa cum o folosesc?

Alte discuții în legătură

Tranzactie partaj succesoral gabriela_1986 gabriela_1986 Buna ziua. Am urmatoarea speta, daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns: 3 mostenitori hotarasc in fata instantei sa faca o tranzactie cu privire la terenul ... (vezi toată discuția)
Cum impartim un teren lipsa? abby abby Printr-o tranzactie (hotarare de expedient) pronuntata intr-un partaj succesoral,celor 2 mostenitori li se acorda cate 3.000mp/intravilan din cei 6000mp ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri sa mai fac pentru obtinerea titlului de proprietate? colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce demersuri sa mai fac la primarie pentru obtinerea titlurilor de proprietate pentru o suprafata de 10 ha ... (vezi toată discuția)