Buna,
Am o mica nelamurire. Acum o saptamana, plecand in delegatie, am lasat unei colege de serviciu sa imi intocmeasca o polita RCA pentru anul 2010. Ea stia (mai ales ca in ultimii trei ani tot ea mi-a facut RCA-ul) ca eu sunt proprietarul, dar cel care conduce autoturismul mai des este tatal meu, deci era normal ca la utilizator sa fie trecut si el, in caz de accident, sa nu fie nici o problema. Acum, cand ma intorc acasa, pe langa faptul ca s-a dublat polita fata de anul trecut (chiar daca nu am avut nici un eveniment), ma trezesc cu polita listata, eu fiind singurul asigurat pe polita, ca si proprietar, iar raspunsul a fost: "din 2010 nu se mai trec alti utilizatori pe polita, iar daca vrei, poti sa ii faci actele de vanzare cumparare sa fie pe numele lui". O sa va rog sa-mi raspundeti daca este cumva adevarat, iar in cazul in care este, si Doamne fereste se intampla ceva in timp ce conduce tatal meu, o sa fiu despagubita sau nu? Multumesc
Nu va faceti griji, asa este.In cazul in care masina este avariata de un alt autoturism cu polita RCA valabila, se platesc despagubiri.In privinta politei dvs., acelasi lucru; indiferent cine o conduce, daunele produse altora, se despagubesc.