Bună seara! Dacă în programul de vizita este spus clar când sa ia tatăl copilul: 2 weekend uri pe luna, în vacante, Zilele de naștere. Dacă nu se menționează ca poate/nu poate participa sau nu la serbări, deschideri de an școlar, înseamnă că acesta poate fi prezent la serbările copilului sau la începuturile de an școlar?
cosmin2005
Utilizator 6din 6 utilizatori consideră acest răspuns util
Programul de relații personale este un program minim impus maximul e cerul.
Ce e rău să participe la serbare sau deschidere de an școlar? Copilul e mândru când are părinții lângă el în momentele importante din viata
gi-jane2
Moderator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
Bineinteles ca poate participa , nu aveti cum sa ii interziceți participarea la un eveniment școlar.
Nu uitați ca exercitati impreuna autoritatea parinteasca. Are voie și sa meargă la scoala sa se intereseze de copil.
Ambii parinti exercita autoritate aparinteasca asupra copilului minor, asta insemnand ca ce drepturi are mama, la fel are si tatal.
Cel mai bine priviti din perspectiva copilului, discutati cu el si veti fi surprinsa de opinia lui (asta daca nu ii este teama sa isi exprime deschis punctul de vedere si atunci este o mai mare problema decat daca participa sau nu tatal la serbari si festivitati scolare).
ibn
Utilizator 4din 4 utilizatori consideră acest răspuns util
In opinia mea, in cazul unor parinti responsabili, copilul ar trebui sa simta cat mai putin ca parintii sunt divortati. Copilul nu trebuie folosit pentru rezolvarea diferendelor dintre parinti, a caror viata continua cu bune si rele si dupa divort. Va spun din experienta unor apropiati, comportamentul ce vi l-am prezentat nu a dat gres. Succes!
Custodie comuna
nora212nora212
Am citit pe nenumarate site/uri despre custodia comuna.Baiatul meu se afla in situatia de custodie comuna legala (cu domiciliul copilului la el)iar mama are un ... (vezi toată discuția)