avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru tulburare ...

Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru tulburare de posesie am nevoie de martori s-au sun la 112?
De ce sa sunați la 112, care e urgenta? Ce s-a întâmplat de fapt?
Am depus plângere penală pentru violare de domiciliu la parchet,de acolo a ajuns la poi locală, poliția a spus că propune casarea că nu este violare de domiciliu,nu au făcut nici o cercetare și nu a luat nici o declarație de la făptași.Am spus la poliție că o să fac altă plângere au răspuns că pot să fac cîte plângeri doresc că tot la poliție ajunge și le propune pentru casare.Am scris o nouă plângere penală acum pentru tulburarea de posesie pe care am de gînd să o depun la parchet, poate poliția face cercetări și nu o propune la casat.Intreb dacă am nevoie de martori pentru dovedirea tulburării de posesie, că poliția vad că nu face cercetări.

gi-jane2 a scris:

De ce sa sunați la 112, care e urgenta? Ce s-a întâmplat de fapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara.am depus plângere penală la parchet pentru violare ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara.Am depus plângere penală la parchet pentru violare de domiciliu,de la parchet a ajuns la poliția locală,întreb ce trebuie să facă poliția ... (vezi toată discuția)
Schimbare incadrare juridica - modalitati de contestare wednesday wednesday Am facut de curand o plangere penala pentru tulburare de posesie. Am gasit parcata in curtea proprietatii mele masina unui vecin. Am sunat la 112 si a venit un ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie? adrian_27 adrian_27 Buna seara, Am in proprietate apartamentul nr. 1 dintr-o casa colectiva, cota parte din curtea comuna si cota parte din drumul de access. In luna mai ... (vezi toată discuția)