avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara.Am depus plângere penală la parchet ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara.Am depus plângere penală la parchet pentru violare ...

Bună seara.Am depus plângere penală la parchet pentru violare de domiciliu,de la parchet a ajuns la poliția locală,întreb ce trebuie să facă poliția m-ai departe,ce obligații are? să ia declarații, să cerceteze cazul...?
Cel mai recent răspuns: gicaursulescu96@gmail.com , utilizator 22:03, 29 Noiembrie 2023
Da, politia face cercetări și administrează probe, sub supravegherea procurorului. Însă, nu cred ca e politia locala, e politia din cadrul IPJ.
Mă chemat poliția din localitatea pe mine și inculpat , ne-a chemat separat în sediul poliției după ce am intrat și eu spus că să-mi dau jos camera de supraveghere că am fost reclamat și pentru plângere penală a spus că nu este violare de domiciliu și nu au luat nici o declarație și nici nu au venit să facă cercetări,au spus că propune dosarul pentru casare.

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Da, politia face cercetări și administrează probe, sub supravegherea procurorului. Însă, nu cred ca e politia locala, e politia din cadrul IPJ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru tulburare ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara, dacă depun o plângere penală pentru tulburare de posesie am nevoie de martori s-au sun la 112? (vezi toată discuția)
Bună seara .dacă poliția nu se ocupă pentru urgentarea unei ... gicaursulescu96@gmail.com gicaursulescu96@gmail.com Bună seara .Dacă poliția nu se ocupă pentru urgentarea unei plângeri penale unde pot reclama ? (vezi toată discuția)
Caz penal,instanta,parchet x-man x-man Buna ziua Sunt in instanta(caz penal) ca parte vatamata,cu fostul meu ginere care la data de 11.10.2009 a intrat in jurul orelor 24.00 in casa mea,fara ... (vezi toată discuția)