avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrarea in Registrul Ro E-factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrarea in Registrul Ro E-factura

Buna ziua!
Este obligatoriu inregistrarea in registrul Ro E-factura?
Cum procedez in situatia in care am facturi si pentru persoane fizice? Cum le transmit?
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Suntem obligati sa ne inregistram in registrul operatorilor ro e-factura? marga.bratoloveanu marga.bratoloveanu buna ziua, Referitot la ord ANAF 1713/2021,suntem obligati sa ne inregistram in Registrul operatorilor RO e-FACTURA? Precizez ca suntem societate com cu ... (vezi toată discuția)
Facturile catre persoane fizice le trec in e-factura? mirela1984 mirela1984 Buna ziua! Am o i.i. si m-am inregistrat in Registrul e-factura din spv, completand formularul 084, iar de la 1 februarie 2024 este activa. Intrebare: Ce ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , suntem o societate de prestari servicii care avem ... mihaelabud mihaelabud Buna ziua , Suntem o societate de prestari servicii care avem si colaborari cu institutii ale statului (Primarii, Administratii) , dintr-o eroare de ... (vezi toată discuția)