avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Sa încep cu începutul. Eu cu soțul meu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Sa încep cu începutul. Eu cu soțul meu avem contract ...

Bună ziua. Sa încep cu începutul.
Eu cu soțul meu avem contract de uzufruct cu bunici, bunicul a decedat dar nu am făcut radierea și procedurile mai departe. Acuma am început sa le facem și bunica ne cedează uzufruct la noi,deci o sa fim singuri propietari. cumpărătorul care a vrut sa ne ia apartamentul cei de la banca a zis ca nu sunt de acord pentru ca aparar ipoteca de uzfruct(procedurile nu au fost făcute pana nu neam lovit de situatie). Dacă cei de la banca și au și aprobarea financiara tot nu o sa fie de acord ei pot încerca și la alta banca? Aprobarea financiara ii afectează la ceva dacă merg la alta banca?
Cel mai recent răspuns: Ale1987 , utilizator 17:01, 24 Noiembrie 2023
radiati sarcina din cartea funciara si apoi incercati la alta banca.
Deci se poate. Asta voiam sa vad dacă se poate pentru ca dacă au aprobat nu cred ca afecteaza la alta banca, sau afectează? (Merge la alta banca după ce ies actele deje demersurile au fost făcut cam în 5 zile avem actele). Mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

radiati sarcina din cartea funciara si apoi incercati la alta banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am un apartament dobândit prin întreținere cu ... Popdorina Popdorina Bună seara. Am un apartament dobândit prin întreținere cu parintii(având frati), tata a decedat și acuma eu cu mama am stabilit sa îl vindem(l-am radiat ... (vezi toată discuția)
Care sunt pașii de urmat după achitarea creditului imobiliar? aș vrea să am actele de proprietate în regulă DragosCojocariu DragosCojocariu Am achitat anticipat creditul prima casa, si am terminat cu banca obtinand de la Fond acordul de radiere a ipotecii. Dupa ce am obtinut acest act, banca mi-a ... (vezi toată discuția)
Ipoteca sbpackard170 sbpackard170 In anul 1998 am ipotecat un teren care imi apartine ca persoana fizica in favoarea unei banci pentru un credit acordat unei firme. Firma a intrat in faliment ... (vezi toată discuția)