avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua O persoană cu pensie de invaliditate ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua O persoană cu pensie de invaliditate gradul 3 , și ...

Bună ziua
O persoană cu pensie de invaliditate gradul 3 , și cu drept de muncă de 4 ore, angajatorul plătește integral contribuția către stat ( ca și un angajat cu 8 ore),sau pentru persoanele cu pensie de invaliditate se plătește doar pentru cele 4 ore?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dritaS , utilizator 17:32, 24 Noiembrie 2023
Aceasta categorie este exceptata de prevederile supataxarii, angajatorul plateste contribuțiile sociale proporțional cu veniturile realizate de salariat.
Ultima modificare: Vineri, 24 Noiembrie 2023
magiccom, utilizator
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pensionar grad 3 invaliditate happyosu happyosu Vreau sa angajez un pensionar pe caz de boala Gradul 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore. Ce taxe trebuie sa platesc pentru salariul de 950 ron in ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale obligatorii pentru angajatori salariati norma partiala NegoitaMaria NegoitaMaria As dori sa aflu daca, pentru o persoana pensionata de boala gradul III cu drept de munca de 4 ore , se platesc din luna august 2017 contributii sociale ... (vezi toată discuția)
Cei cu pensie de boala 4 ore trebuie sa plateasca sau nu cas la 8 ore? CARPENSIONARI CARPENSIONARI Conform legislatiei in vigoare, cei care lucreaza doar 4 ore trebuie sa plateasca CAS Societate pentru 8 ore. In lege nu se specifica daca cei cu pensie de ... (vezi toată discuția)