avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dacă copiez un mesaj de pe mes.FB(adresat mie) de la ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dacă copiez un mesaj de pe mes.FB(adresat mie) de la o persoană ...

Dacă copiez un mesaj de pe mes.FB(adresat mie) de la o persoană în privința altei persoane cu care sunt în litigiu ,și -l prezint ca probă în instanță,..este legal ? Trebuie să cer acceptul acelei persoane care mi-a trimis mesajul ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:19, 25 Noiembrie 2023
Nu aveți nevoie de nici un accept,mesajele de pe whatsapp,mess, sms sunt folosite frecvent în cadrul probei cu înscrisuri..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mesajele facebook in instanta Stef_74 Stef_74 Buna ziua.Sunt acceptate in instanta,mesajele,din mesageria facebook,pentru a arata,ca i s-a adus la cunostinta paratului,si ca el a citit measajele,in ... (vezi toată discuția)
Pot fi probe în instanță mesajele private de pe messenger facebook? Clauditza2018 Clauditza2018 Am o problema si eu...acasa la noi stau de un an jumate o verișoara de a soțului de 37 ani care e bolnava mintal și bunica soțului de 95 ani ... (vezi toată discuția)
Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, ... andreeabrd28 andreeabrd28 Vreau sa fac o cerere de chemare in judecata pentru insulta, insa e ceva mai complicat, findca nu am decat un martor, care nu a fost prezent tot timpul? ... (vezi toată discuția)