avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru obtinerea ...

Buna ziua ma puteti ajuta cu un model de cerere pentru obtinerea autoritatii parintesti
multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:14, 25 Noiembrie 2023
Căutați pe net și dacă gasiti,aveți încredere in ,, model"și nu cântărește mai mult o problema sensibila precum autoritatea părintească o folosiți.Avocatii nu.lucreaza cu modele ci redactează acțiuni.in funcție de speta clientului..
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Noiembrie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil si pensie de intretinere minor manuela77 manuela77 Buna seara. Vreau sa depun la Judecatorie o cerere pentru a obtine custodia minorului si obligatia tatalui la plata pensiei de intretinere. Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Ce plangere pot sa depun sa il oblig pe tatal copilului sa plateasca ... Maya-Sofia Maya-Sofia Ce plangere pot sa depun sa il oblig pe tatal copilului sa plateasca pensia? Fetita il cunoaste,tine legătura, eu am alta relatie, si el alta din care mai are ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil Nykkoll Nykkoll Va rog ma puteti ajuta cu un model de inchiriere imobil facut de catre o persoana imputernicita? Va rog mult,am mare nevoie. Multumesc (vezi toată discuția)