Am mostenit casa parintilor,anul trecut am si intabulat o pe mine, vecinul de langa mine are casa construita pe 1 M cam asa pe terenul meu, ma tot suna ca i vine la masurat sa merg sa semnez ca i dau partea aceea, eu i am zis ca in momentul cand demoleaza casa(e foarte veche aproape se darama) imi vreau terenul inapoi ca nu imi convine sa mi se ia din front! Zilele trrcute m a amenintat ca ma da in judecata si imi blocheaza vanzarea casei ca a aprut ceva lege noua! E posibil asa ceva? Sa ma dea tot el in judecata si sa imi blocheze vanzarea cand tot el e cel care are casa construita peste terenul meu?
Mergeți și discutați cu un av în principiu ar trebui sa formulați o acțiune de granituire și revendicare pt stabilirea liniei
de hotar,recuperare din terenul acaparat dacă e cazul etc.Daca vreți sa vindeți ar trebui sa lamuriti aceasta situație, de blocat nu va blochează mireni..
Blocare acces
erika2008
buna ziua,
am urmatoarea situatie: s-a blocat accesul catre o parcela de teren care imi apartine, in fapt proprietarul parcelei vecine ridicand un gard care ... (vezi toată discuția)