avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control inopinat al politiei economice
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control inopinat al politiei economice

La un control inopinat politia economică are voie să între după tejghea să verifice banii încasați în ziua respectivă,pt.a verifica dacă corespunde suma din raportul X cu suma din sertar.Ce nu au drept legal să facă și ce au drept legal să facă cei doi inspectori ai politiei economice la un contro?
De câte ori pe an se pot face așa control la un magazin mixt?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:06, 26 Noiembrie 2023
Da, are dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa norma de venit - obiect de activitate comert cu amanuntul -vs casa de marcat giolgau giolgau sunt pfa cu norma de venit , detin un magazin am casa de marcat , dar sunt anumite momente cand am in magazin mai multe sume de bani pentru platirea ... (vezi toată discuția)
Opc bucuresti nu mai vrea sa rezolve nimic! Costica33 Costica33 Am cumparat acum o luna un produs pe care in utilizare am realizat ca am dat banii degeaba, e necorespunzator total. Am fost la magazin sa-l returnez la citeva ... (vezi toată discuția)
Abuzurile primarului gigibos gigibos Cu respect! Este vorba de un primar dintr-o comuna care a venit in control la un magazin mixt.Controlul l-a facut la acte si marfa fara sa scrie in registrul ... (vezi toată discuția)