avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fond de reparatii ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fond de reparatii Buna ziua!Am si eu o intrebare legata de fondul de reparatii,fondul ...

Buna ziua!Am si eu o intrebare legata de fondul de reparatii,fondul de rulment din cadrul regiei...chiriasul trebuie sa plateasca aceasta suma?
(nu este vorba de lucrarile de amenajare exterior,acoperis,subsol).
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:31, 28 Noiembrie 2023
In mod normal constituirea acestor fonduri sunt reglementate de prev. Legii nr. 196/2018 si se refera la proprietari.
Dar proprietarul incheie un contract de locatiune cu chiriasul, in care pot include si achitarea acestor fonduri, dar cu scaderea/compensarea din valoarea chiriei.
Odata compensarea facuta, chiriasul preda chitantele eliberate de catre asociatie, proprietarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperate avans fond fatetare bloc prezent prezent Buna ziua! De 1 an de zile, luna de luna, la intretinere se percep urmatoarele 2 fonduri: fond de reparatii (care se mentine la aceeasi suma de 27 lei/luna) ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii bloc savuvirgil savuvirgil Locuiesc intr-un bloc cu 100 de garsoniere din care 99 sunt proprietate iar eu sunt chirias la intr-o garsoniera care este proprietatea Primariei Capitalei. ... (vezi toată discuția)
Obtinere raspunsuri de la presedinte cand esti chirias dar platesti fond de reparatii heatgsm heatgsm Buna ziua. Am rugamintea sa ma ajutati in urmatoarea speta. 1. Sunt chirias al unui apartament si lunar platesc fond de reparatii. De curand am facut o ... (vezi toată discuția)