avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara am luat un credit in 2008 am platit până ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara am luat un credit in 2008 am platit până în 2010 ...

Buna seara am luat un credit in 2008 am platit până în 2010 am făcut cerere că nu mai pot plati ratatele adică să scadă din rate nu au fost de acord nu am mai platit ratele de atunci am primit diferite somații de la firme de recuperări iar din 2012 am un dosar la un executor judecătoresc care a trimis la firma la care am lucrat o proprire firma nu a plătit nimic asta fiind în 2019 de atunci am trecut la alta firma și acum ai trimis la firma la care lucrez eu nu mai apar in biroul de credit pentru că am vrut să iau un credit și cei de la banca au verificat ce ar trebui sa fac
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:56, 27 Noiembrie 2023
Puteti contesta executarea. Sa nu treacă 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare executare silita sarim sarim cum se procedeaza in cazul executarii silite? tot primesc acasa instintari de la o firma de recuperari creante bancare ca cere executarea mea silita. ... (vezi toată discuția)
Credit bancar vulpoi vulpoi buna ziua! am facut un credit la o banca comerciala in 2008, am platit ratele timp de 2-3 ani, ultima plata fiin in luna 03-2011, apoi fiind in imposibilitatea ... (vezi toată discuția)
Somatie manole1973 manole1973 va rog sa ma ajutati , am primit o somatie de executare silita pentru un credit pentru care am platit timp de 2 ani ratele dupa care nu am mai putut plati , ... (vezi toată discuția)