avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești. ...

Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești.
Mulțumesc pentru amabilitate.
Cel mai recent răspuns: David Dumitru , utilizator 08:43, 14 Iulie 2024
puteti intreba, aici, daca stiu ceva:
[ link extern ] /
Arhiva ITAU este undeva la o firma de Arhivistică din Braila. Aveam telefonul dar nu stiu pe unde mai e. O sa ma uit. Cred ca ati putea sa aflati dela Registrul Comertului Braila.
Doresc vechimea si grupa cu care am fost incadrat in muncà.
De la ce entitate angajatoare doriti? Si din ce perioada?
Buna ziua Ați mai găsit Arhiva I.T.A.U Ploiesti A-și dori și eu să știu unde se află această Arhivă

Vasile Dinescu a scris:

Doresc și eu adresa Arhiva T.C.I.P. Ploiești fost I.T.A.U Ploiești.
Mulțumesc pentru amabilitate.

Alte discuții în legătură

Incadrare in grupa a 2-a de munca viobarbu viobarbu Bunicul meu doreste sa obtina incadrarea in grupa a 2-a de munca pentru perioada 1963-1991 in care a lucrat la IAS Mangalia. Cei de la casa de pensii i-au spus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cine detine arhiva fostului santier romconstruct srl ... Chelariu E Chelariu E Buna ziua, Cine detine arhiva fostului santier ROMCONSTRUCT SRL -Ploiesti si a BACON SA - Bacau? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la tcmaia focsani ... pasteleria pasteleria buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate ... (vezi toată discuția)