avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ...

buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate care de fapt nu mai exista,are nevoie de adeverinta vechime pentru pensie,va rog mult sa ma ajutati ,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:37, 13 August 2024
Solar SA ( FOSTĂ TCMAIA BUCUREŞTI, ŞANTIERUL 1 FOCŞANI) ..intrebati la ONRC cine a fost lichidatorul societatii ..acesta ar trebui sa stie unde se afla arhiva.
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic
fiti amabil ,cine este ONRC ,va rog un telefon sau un mail ,multumesc
Oficiul Național al Registrului Comerțului (O.N.R.C.)
[ link extern ]
Si eu am această problemă cu tatal meu.

pasteleria a scris:

buna ziua ,sotul meu a lucrat in perioada 1981-82,la TCMAIA Focsani ,am facut zeci de intrebari si nimeni nu stie unde se gasesc arhivele de la aceasta unitate care de fapt nu mai exista,are nevoie de adeverinta vechime pentru pensie,va rog mult sa ma ajutati ,multumesc anticipat

Intrebati la registrul comertului cine a fost lichidatorul societati si luati legatura cu acesta sa va spuna unde se afla arhiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necesar adeverinta de la o intreprindere desfintata dupa 1989 lilicatana lilicatana Buna ziua! tatal meu doreste sa se pensioneze si are nevoie de o adeverinta de la CTMB- grup constructii si montaj Bucuresti.Problema este ca aceasta societate ... (vezi toată discuția)
Adeverinte de vechime in cazul societatilor lichidate AlexT. AlexT. Cine elibereaza o adeverinta de vechime in cazul unei societati care nu mai exista.Itm-ul sau firma care a preluat arhiva societatii respective? (vezi toată discuția)
Va rog sa mi spuneți unde găsesc arhiva centrlei de mecanizare ... flaviao flaviao Va rog sa mi spuneți unde găsesc arhiva Centrlei de mecanizare pt constructii industriale București, am nevoie de o adeverinta pt pensie.Am încercat la ... (vezi toată discuția)