avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... necesar adeverinta de la o intreprindere desfintata ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

necesar adeverinta de la o intreprindere desfintata dupa 1989

Buna ziua! tatal meu doreste sa se pensioneze si are nevoie de o adeverinta de la CTMB- grup constructii si montaj Bucuresti.Problema este ca aceasta societate s-a inchis dupa 1989 si nu stiu cum am putea sa obtinem acea adeverinta.
Am sunat la Arhiva Primariei Capitalei dar doamna nu a stiut sa ne indrume.
Va rog daca stie cineva cum se procedeaza sau ce este de facut in acest caz sa ma indrume. Multumesc
Cel mai recent răspuns: lilicatana , utilizator 13:03, 24 Mai 2016
1. Incercati la Direcţia Municipiului Bucureşti a Arhivelor Nationale
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71021/332.07.71
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

2. Care este denumirea exacta a fostului angajator ?
Ultima modificare: Luni, 23 Mai 2016
Cornel Vasile, Consilier juridic
in cartea de munca este trecuta denumirea CCMB (centrala constructii si montaj Bucuresti) - grup santiere nr. 2. Multumesc pentru raspuns voi incerca
Buna ziua! am sunat azi la Arhiva Bucuresti si mi s-a spus ca ei nu detin statele de salarii si arhiva fostelor societati inchise . sa incerc la Oficiul Registrului Comertului poate gasesc ce firma a preluat fosta societate. Este destul de dificil sa aflu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie ... Bibiana1950 Bibiana1950 Unde ma pot duce pentru a obține anii de munca pentru pensie de la o firmă desființată? Unde se afla arhiva trust constructii montaj bucuresti? (vezi toată discuția)
Adeverinta acumulatorul liviu vasilescu liviu vasilescu cum pot obtine o adeverinta de grupa II de la fosta intreprindere acumulatorul bucuresti, pantelimon, sos. biruintei 98? nu gasesc pe net niciun numar de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in perioada 1986 - 1989, am lucrat ca inginer stagiar ... sorincioca sorincioca Buna ziua, In perioada 1986 - 1989, am lucrat ca inginer stagiar in cadrul Antreprizei de Constructii Industriale Bucuresti - Brigada de Constructii ... (vezi toată discuția)