avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dacă sunt așa-zis investitor inițial pe o bucată ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dacă sunt așa-zis investitor inițial pe o bucată de conductă ...

Dacă sunt așa-zis investitor inițial pe o bucată de conductă de gaze și vecinii se racordează fără acordul meu, dar cu autorizație emisă de Distrigaz, cum procedez să recuperez prejudiciul?
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:15, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o sesizare ca nu v-au cerut acordul. La Distrigaz.
Mulțumesc, e primul lucru pe care l-am făcut azi. Al doilea - la ANRE, pentru că se pare că nu mai sunt obligați cei de la Distrigaz să ceară declarația. Al treilea ar trebui, probabil, la Avocatul Poporului, că legea favorizează infracțiunea, prin faptul că nu mai pot bloca racordarea.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La ANRE puteti face dupa ce va da raspunsul Distrigaz, asa cere ANRE, sa dovediti ca ati sesizat distribuitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)
Bransare fara acord alex_element alex_element Salutare. Locuiesc intr-un bloc racordar la reteaua de distributie de energie termica a orasului. Pe o perioada de cativa ani, impreuna cu 2 vecini am ... (vezi toată discuția)
Acord acces coloana de gaze goggy goggy Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: locuiesc la parter intr-un bloc de 7 etaje, pe o scara unde deja a fist trasa o conducta de gaze, investitorul ... (vezi toată discuția)