avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... La abuzul în serviciu se poate face plangere doar ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

La abuzul în serviciu se poate face plangere doar pagubitul ...

La abuzul în serviciu se poate face plangere doar pagubitul sau si cineva care nu este implicat, dar a auzit de fapta?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Andrea423 , utilizator 00:02, 9 Decembrie 2023
Tocmai pentru ca poate fi o infractiune grava , nu se poate declansa o ancheta pe un zvon ... “ a auzit de fapta “ nu e decat un zvon ... Daca vrei sa faci un denunt , il faci asumandu-ti ca , daca nu se confirma , sau nu sunt dovezi care sa arate ca s-a intamplat o fapta penala , vor fi consecinte de suportat . Normal este ca cel care a fost abuzat sa reclame , nu altcineva ...
Multumesc nu este vorba de dovada, este clar ca sa facut abuzul în serviciu. Problema este, ca nu stiu pe ala care a fost abuzat, asa ca nu pot sai spun sa faca el.
Ma refer in general, se poate face sesizarea din oficiu la asaceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt anonim la dna Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Ce sanse are un denunt anonim sa declanseze sesizarea din oficiu a DNA, in conditiile in care exista pe site-ul oficial un formular pt. denunt dar care ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal nu mai are infractiunea de inselaciune? all3ss1o all3ss1o Buna seara am auzit azi un zvon de la un prieten de al meu inchis care este inchis pentru inselaciune in forma continuata pe mai multe dosare cu noul cod ... (vezi toată discuția)
Denunt anonim puiux puiux Se poate face un denunt sub anonimat?Cum?Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)