avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună seara, Cum se desfășoară testul ADN ( cadru ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara, Cum se desfășoară testul ADN ( cadru tăgada ...

Bună seara,

Cum se desfășoară testul ADN ( cadru tăgada paternității) în cazul în care tatăl copilului locuiește în străinătate?
El a inițiat acțiunea în România deoarece avem proces pensie alimentară și custodie în curs.
Este obligat să vină la IML în același timp cu mine și cu fetița în RO, sau poate face testul separat în Franța?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:46, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Testul se face deodata, impreuna toti 3: mama, tata , copil.

Daca are interes va veni in tara si va rezolva problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent va rog tagada paternitate noul cod civil Ande85 Ande85 Buna seara, Acum o saptamana s-a nascut fetita mea , iubita mea a intentat proces de divort si primul termen este abia in ianuarie,copilul a trecut automat ... (vezi toată discuția)
Cum reușesc să am lângă mine ceea ce iubesc? Madalingeorgescu Madalingeorgescu Buna ziua,ma nunesc Georgescu Madalin si am o mare problema...de trei luni am devenit tatic,am o fetita minunata si mamica ei e superba,problema mea este ... (vezi toată discuția)
Copilul nascut in timpul casatoriei. crina_cry crina_cry Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, ... (vezi toată discuția)