anulare conrtract reprezentare juridica
Buna seara !
Am semnat un contract de asistenta juridica ieri dar am inteles dicutand cu mai multe persoane ca onorariul este foarte mare . ( enorm) pentru un partaj pe 100 mp teren .
pot cere anularea acestui contract tinand cont ca nu am depus dosarul in instanta ? exista o lege in acest sens ?
ma gandesc sa platesc consultatia si sa anuleze contractul
poate ma puteti ajuta cu o estimare de onorarii ( sa mi se recunoasca cota in partaj de 100 % deoarece sotul avea o relatie extraconjugala si a parasit domiciliul inainte cu 8 ani sa cumpar proprietatea , acesta fiind achitata integral dintr-o mostenire dupa decesul tatalui s-a vandut apartamentul parintilor si cota ce imi revenea am folosi-o sa cumpar impreuna cu mama o casa din paiana la curte cu teren total de 190mp) dupa moartea mamei cota ei s-a impartit la toti copii ( eu si 2 frati)
multumesc!
romascanu
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Art. 147. - Statutul profesiei de avocat
(1) În afara cazurilor prevăzute de lege sau de părţi, contractul de asistenţă juridică încetează prin renunţarea unilaterală a clientului sau, după caz, a avocatului.
(2) Încetarea contractului prin renunţarea unilaterală a clientului sau a avocatului nu îl exonerează pe client de plata onorariului cuvenit pentru serviciile prestate, precum şi pentru acoperirea cheltuielilor efectuate de avocat în interesul său.