avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anulare conrtract reprezentare juridica Buna seara ! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anulare conrtract reprezentare juridica Buna seara ! Am semnat ...

anulare conrtract reprezentare juridica
Buna seara !
Am semnat un contract de asistenta juridica ieri dar am inteles dicutand cu mai multe persoane ca onorariul este foarte mare . ( enorm) pentru un partaj pe 100 mp teren .
pot cere anularea acestui contract tinand cont ca nu am depus dosarul in instanta ? exista o lege in acest sens ?
ma gandesc sa platesc consultatia si sa anuleze contractul
poate ma puteti ajuta cu o estimare de onorarii ( sa mi se recunoasca cota in partaj de 100 % deoarece sotul avea o relatie extraconjugala si a parasit domiciliul inainte cu 8 ani sa cumpar proprietatea , acesta fiind achitata integral dintr-o mostenire dupa decesul tatalui s-a vandut apartamentul parintilor si cota ce imi revenea am folosi-o sa cumpar impreuna cu mama o casa din paiana la curte cu teren total de 190mp) dupa moartea mamei cota ei s-a impartit la toti copii ( eu si 2 frati)
multumesc!
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 06:10, 29 Noiembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art. 147. - Statutul profesiei de avocat
(1) În afara cazurilor prevăzute de lege sau de părţi, contractul de asistenţă juridică încetează prin renunţarea unilaterală a clientului sau, după caz, a avocatului.
(2) Încetarea contractului prin renunţarea unilaterală a clientului sau a avocatului nu îl exonerează pe client de plata onorariului cuvenit pentru serviciile prestate, precum şi pentru acoperirea cheltuielilor efectuate de avocat în interesul său.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. În ce condiții se poate anula un contract de asistenta ... Mia979 Mia979 Bună ziua. În ce condiții se poate anula un contract de asistenta juridica? Menționez ca semnarea contractului este recenta și nu a fost plătit ... (vezi toată discuția)
Concediere avocat ContSters143145 ContSters143145 Nu sunt multumit de cum ma reprezinta avocatul. Care sunt pasii de urmat pentru a scapa de el si a intra in posesia documentelor originale privind procesul pe ... (vezi toată discuția)
Mai cunoasteti alte prevederi legale de renuntarea la contractul de asistenta juridica prin avocat? eusaisapte eusaisapte Mai cunoasteti alte prevederi legale de renuntarea la contractul sau delegatia de asistenta juridica prin avocat? Dupa ce avocatul meu din oficiu a pledat ... (vezi toată discuția)